Hei, vi tar herved mot ditt anbud om å designe studioet til vårt nye amerikanske talkshow. Du vil ha stor artistisk frihet, så lenge du benytter følgende elementer: Skrivebord i blankt, rødt tre, skyline fra vilkårlig amerikansk storby med mange skyskrapere, samt lilla eller rosa himmel i bakgrunnen. Bandet skal ha lov til å beholde sine opprinnelige hårsveiser, men du må gjerne plukke ut klærne deres basert på vårt sortiment av skinnjakker og sommerlig fargede slips. Vi har også en maskimalistisk tilnærming til logoene til programmets faste segmenter. Vi stiller med: Jovial programleder med nyfargede øyenbryn og antydning til dobbelthake og/eller briller og dress med sjarmerende slett passform, og t-skjortekledd publikum som bærer preg av å ha ignorert rådet om å gå til jobben og spise flere antioksidanter i en årrekke. Dersom vi viser seg å velge en kvinne til programleder, foretrekker vi at du i stedet vender deg mot en fargeskala med løkkeskriftvignett, himmelblå bakgrunn, kremfargede sofaer og cardigans i fargene du pleide å få på brevposter da du var liten. Vi holder programlederen med tannbleking og volumshampoo og sørger for at samtalen aldri nærmer seg noe som ligner på et idéinnhold.

Lykke til.

 

Publisert 6. mars 2009.

3 kommentarer:

 

gøril

07.apr.2009 kl.22:50

Artig:

Du har selvfølgelig fått reklame for «tann bleking» under innlegget ditt. Den sto rett under reklamen for «Mer hår på 30 sekunder».

(Og, ja: Reklamen var for tann bleking, ikke tannbleking.)

Eivind

26.apr.2009 kl.14:59

Og så er det selvfølgelig veldig viktig at bandet – som skal ha spesialisert seg på å akkompagnere bilder av taxier som suser forbi mellom skyspkraperne utenfor – bare spiller avslutninger på sanger, at samtlige bandmedlemmer spiller solo samtidig, og at de drar den siste akkorden ut så lenge at programlederen synes det blir legitimt at nettopp han tar på seg dirigentrollen til slutt.

Inger Merete

26.apr.2009 kl.17:28

Som om jeg skulle sagt det selv. Eller, bedre enn jeg skulle sagt det selv, om jeg skal være ærlig.

 

Reklamer